Zwembaden

Van een autofabrikant verwacht u dat men heeft nagedacht over veiligheid, geringe onderhoudskosten, energieverbruik en duurzaamheid zodat men meer plezier aan het autorijden beleeft. Door de verkoop van duizenden auto's heeft dit serieproduct zich verder ontwikkeld en is er de nodige ervaring opgedaan.

Precies ook dat kunt u van uw RivieraPool zwembad verwachten. Want ook een RivieraPool zwembad is een serieproduct dat tientallen jaren heeft gerijpt en is geperfectioneerd. Het resultaat: prachtig design, uitstekende functionaliteit, robuuste kwaliteit en duurzaamheid.

De wand van uw RivieraPool zwembad is uit zeven lagen opgebouwd. Om aan de speciale zwembadbouweisen te voldoen heeft iedere laag zijn eigen plek en zijn heel specifieke functie. Samen zijn de lagen verantwoordelijk voor de unieke eigenschappen van uw RivieraPool zwembad.

          Kleurbestendig, onderhoudsvriendelijk, huidvriendelijk

 1. De synthetische waterdichte en kleurvaste laag voor sterk belaste zwembadoppervlakken. Gecertificeerde duurzaamheid tegen verkleuring

 2. Vlies om vezelafdrukken op een glazende oppervlak tegen te gaan. Maakt het bassin voelbaar gladder.

  Bestand tegen osmosevorming door epoxy-acrylaat

 3. Robuuste laag van sterke vezelmatten en chemicaliën bestendig glasvezel.
 4. Constructieve glasvezellaag
 5. Tussenlaag voor een homogene, duurzame en stabiele sandwichstructuur. Alle lagen zijn in zeer sterk en bestendig epoxy-acrylaat opgenomen.

  Isolatie bespaart energie en uw budget

 6. Isolatielaag van polyerthaan hardschuim, 30mm in de bodem en 20mm in de wanden.

  Stabilisatie

 7. Back-up materiaal als buitenlaag en afsluitlaag. Geïntegreerd stalen frame voor maximale stabiliteit.

Overzicht modellen

De RivieraPool zwembad kwaliteit verwerkt in een promotie in de "Style" Serie.

Wij bieden een uitgebreid gamma aan monoblok zwembaden. Er zijn tal van mogelijkheden qua kleur, design en opties zoals rolluikschacht. 

Een mozaïek zwembad kant en klaar zoals een monoblok zwembad. Het kan, met een MLine zwembad.