Monoblok / prefab zwembaden

Mijn zwembad

Droomt u van een eigen zwembad? Stelt u zich eens voor: iedere ochtend een frisse duik in uw eigen zwembad of 's avonds ontspannen nog een paar baantjes trekken. Iets waar men zich al voor het opstaan op kan verheugen. Of u nu geniet samen met de kinderen of van de rustgevende en ontspannen sfeer, één ding is zeker: u zult veel plezier beleven aan een prachtig zwembad dat perfect geïntegreerd is in uw woonomgeving. Iedere dag genieten en wanneer het u zelf uitkomt. En dat niet alleen overdag. Geniet met vrienden of familie van een gezellige zomeravond op uw terras aan het zwembad of juist met zijn tweetjes van een heerlijke zomeravond. Bij de charme van een sfeervol verlicht zwembad, mooie tuinaccessoires en een koel glas wijn sluipt de romantiek al snel uw tuin binnen. Haal de sfeer in huis...

Over één ding zijn onze klanten, die al jarenlang een zwembad hebben, het eens: een eigen zwembad is één van de mooiste aanwisten in het leven. Genieten van een vakantiegevoel in uw eigen tuin, even bijtanken of juist actief fitnessen en vooral veel plezier, dat zijn enkele voordelen van een eigen zwembad.

Dat is pas thuiskomen...

Overzicht modellen

Design over de gehele lijn. Rechte, duidelijke lijnen naar het water.   

Vier traptreden tegenover elkaar. Eenvoudig maar elegant vormgevend. 

Tijdloos design voor een privé zwembad. In combinatie met een rolluikbak geschikt voor sportieve families.

Een levendige combinatie van stijl en functie. Massage, tegenstroom zwemmen of genieten op het zit-en liggedeelte. Alles kan in de Nieuwe Modena.

Het klassieke en tijdloze zwembad. Geschikt als actief zwembad.

U zwembad kan uitgerust worden met verschillende opties.